уторак, август 06, 2013

Dušan Mitić deveti posle sedmog kola


Posle odigranog sedmog kola Glavnog turnira, Dušan Mitić, i pored današnje pobede, zauzima deveto mesto na tabeli. Nesrećan splet okolnosti je to što samo prvih osam na tabeli ulaze u borbu za titulu prvaka Evrope. Najbolji među njima biće šampion Evrope a najbolji na ukupnoj tabeli biće pobednik otvorenog prvenstva Evrope.

Srećom, neće se primenjivati dodatni kriterijum za plasman, nego će Dušan, kao deveti, i Aleksandar Dinerštajn, kao deseti, dobiti šansu za plasman u prvih osam kroz baraž sa dvojicom Ukrajinaca koji zauzimaju sedmo i osmo mesto. Na tabeli je i dalje prvi Hui Fan iz Francuske, neporažen još uvek.

Olštin

Pored Dušana Mitića, pobede su danas zabeležili i sledeći goisti iz Srbije: Lazar Manojlović, Mijodrag Stanković i Dragan Dubaković. Poraze su ubeležili Nikola Mitić i Aleksandar Milošević.

Kompletne rezultate možete videti na veb strani Glavnog turnira.

Posle šestog kola Rapid turnira i dalje je neporažen vodeći na tabeli, Mateus Surma iz Poljske. Takmičari iz Srbije i dalje pauziraju. Detaljne rezultate možete videti na veb strani ovog turnira.

Нема коментара: